Politica noastra de confidentialitate

Utilizarea de catre dvs. a acestui site web inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului web ITLogistic.

Termeni de utilizare

Compania care administreaza site-ul https://www.itlogistic.ro , denumita in continuare MARCO TRADING SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 35735.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. MARCO TRADING SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi cu o notificare cu cel putin 5 zile inaintea acesteia. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina.

Securitatea datelor personale

Accesarea itlogistic.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de MARCO TRADING SRL . Scopurile prelucrarii acestor date sunt: reclama, marketing si publicitate, servicii de comunicatii electronice, comert on-line, informarea despre promotiiile MARCO TRADING SRL sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de MARCO TRADING SRL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). MARCO TRADING SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

MARCO TRADING SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a O.U.G. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • Dreptul de a cere MARCO TRADING SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  • Dreptul de a cere MARCO TRADING SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@itlogistic.ro sau prin posta, la adresa: Iasi, jud. Iasi, Str. Aleea Vasile Alecsandri nr. 4, Cod Postal: 700054. ITLogistic foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul ITLogistic.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului ITLogistic.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.