Ai acum posibilitatea de a avea cartusul toner reincarcat intr-un TIMP FOARTE SCURT.
Oferim serviciul RIDICARE – REINCARCARE – LIVRARE platind doar costul reincarcarii.

Cartusele, aproape pentru orice tip de imprimanta costa destul de mult. Deseori, la doua schimburi de cartuse noi, adunam inca o data pretul imprimantei. Tocmai din aceasta cauza foarte multa lume apeleaza la o varianta alternativa: la reumpleri. Se poate reumple aproape orice tip de consumabil pentru imprimantele laser, indiferent daca este color sau negru.

Iti oferim posibilitatea de a reumple cartusele sau tonerele copiatoarelor sau imprimantelor si implicit de a va scadea costurile de tiparire cu un procent de 40% – 80%. Serviciile de reumplere acopera toata gama de consumabile pentru imprimantele laser precum si copiatoare.

Cele mai frecvente intrebari despre serviciul de incarcare cartuse

1Ce inseamna procedeul de refillare sau reincarcare?
Prin acest procedeu, cartusul este desfacut si reincarcat cu toner, adica este dozat cu toner pentru inca o listare, FARA ca in urma acestui procedeu sa se reconditioneze piesele cu viata lunga de folosinta sau sa se inlocuiasca principalele piese ce intra in alcatuirea sistemului de printare: cilindru fotosensibil, lamele dozare, PCR, developer roller ,doctor bar.
2Ce inseamna produs remanufacturat?
Prin adevaratul procedeu de remanufacturare se obtine un produs finit nou, de o calitate similara produsului OEM , in unele cazuri calitatea poate fi superioara produsului OEM. Prin remanufacturare se intelege procedeul de desfacere a cartusului, reconditionarea pieselor cu viata lunga de utilizare, gen rola magnetica, arcuri, diferite angrenaje din metal sau plastic si inlocuirea TUTUROR pieselor care suporta o uzura importanta dupa primul ciclu de printare, si anume: cilindrul fotosensibil, lamele de dozare, PCR – Primary Charge Roller, developer roller, doctor bar, iar in final se monteaza sigiliul, chipul (la reperele care necesita chip) se sigileaza si ambaleaza, obtinandu-se astfel un produs NOU.
3Cum pot sa imi dau seama cat poate sa printeze un cartus?
In momentul in care achizitionati o imprimanta sau multifunctional trebuie sa tineti cont neaparat de acest aspect, este vital. Costul pe pagina inseamna efectiv costul pe care dumneavoastra il dati in fiecare moment cand listati o pagina, costul aferent cartusului impartit la numarul de pagini pe care le-ati printat cu el. In cazul cartuselor inkjet costul este cu foarte mult peste costul pe pagina obtinut cu un cartus laser, chiar daca investitia initiala este mai mare, in imprimanta si in cartus.
4Cum pot sa imi dau seama cat poate sa printeze un cartus?
Acest subiect este extrem de sensibil, producatorii echipamentelor mentioneaza pe cartus numarul de pagini care se pot lista cu el, insa numai pentru o acoperire de 5%, acesta fiind standarul European ISO, standard pe care il are si produsul SkyPrint, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca 5% inseamna o acoperire foarte mica, la o rezolutie foarte mica . In cazul in care vreti sa listati poze, o sa aveti surpriza sa constatati ca nu ati listat decat cateva zeci de pagini cu un cartus inkjet. Spre exemplu, desi pe cartus aveti mentionat faptul ca are o acoperire de 150 pagini, riscati sa nu ajungeti la acel numar de pagini pentru ca este dat de acoperirea de 5%.
5Ce este un catus laser?
Sunt acele consumabile folosite pentru imprimantele laser, avand la baza o metoda de printare similara copiatoarelor, tonerul praf fiind mijlocul de printare, toner care este fixat la temperaturi foarte inalte, pe hartie cu ajutorul unei role speciale care se incalzeste. Cartusele laser compatibile oferite de ITLogistic sunt indubitabil cele mai eficiente produse de pe piata, cu o calitate extrem de buna si foarte stabila, ele fiind folosite mai ales de catre institutiile statului, fiind achizitionate prin intermediul licitatiilor publice organizate in S.I.C.A.P sau chiar prin achizitii directe. Aici se pot distinge mai multe tipuri de cartuse laser: remanufacturate, reincarcate si 100% NOI .