Oferim Externalizare IT profesionala pentru companiile din Romania care doresc sa se elibereze de problemele care pot aparea la nivelul infrastructurii si departamentului IT si, astfel, sa isi poata concentra eforturile pe directiile principale ale business-ului.

Incheind un contract de externalizare it cu noi, beneficiati de reducerea costurilor IT si, in acelasi timp, capatati un control total, previzibil si transparent asupra acestora. Veti fi mai mult decat incantati de disponibilitatea mare a serviciului si de suportul angajatilor nostri. Experienta, calificarile si certificarile membrilor echipei noastre, ofera suportul necesar pentru servicii it de calitate, la un inalt nivel de profesionalism.

Prin Externalizare IT beneficiati de toata gama noastra de servicii IT: Helpdesk, Mentenanta IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Gazduire si Promovare Site, toate integrate intr-un pachet complet personalizabil si adaptat cerintelor dvs.

Ce este Externalizarea IT?

Externalizarea IT (IT Outsourcing) reprezinta colaborarea cu o companie care sa asigure functiile IT, care in mod traditional ar fi realizate de un angajat sau un department tehnic propriu. Din ce in ce mai multe companii aleg sa externalizeze, dintr-un mix de motive care tin de accesarea unui know-how superior fata de cel existent in cadrul companiei, de reducerea riscurilor prin responsabilizarea unor specialisti sau pur si simplu de reducerea costurilor.

Da, este mai eficient si mai ieftin sa externalizezi serviciile IT! Cu pana la 80% mai ieftin, pe langa multe alte avantaje.

Din punctul de vedere al resurselor umane, este foarte greu de organizat un intreg departament IT intern care sa tina pasul cu un mediu de business extrem de dinamic. Daca sunt adusi prea multi oameni, riscati sa creati un departament supradimensionat, in care nu toata lumea are incarcare 100%. La cealalta extrema este situatia unui numar insuficient de angajati. Externalizarea IT ofera o solutie scalabila pentru controlul proceselor companiei. Serviciile noaste de externalizare it sunt structurate in asa fel incat sa va permita sa raspundeti prompt schimbarilor de pe piata – sau a celor din compania dvs.

Veti beneficia de asemenea de personal cu o experienta vasta, dobandita prin rezolvarea unui numar mare de probleme precum si de timpi foarte buni de raspuns datorita folosirii unei baze de date de solutii deja testate.

Care sunt beneficiile pentru tine?

costurile reduse cu personalul, care iti permit sa economisesti sau sa directionezi investitia catre echipamente si tehnologii care fac diferenta

ai control total si transparent asupra costurilor cu departamentul IT, fara surprize

te bucuri de disponibilitate si suport de incredere din partea specialistilor nostri

ai acces nelimitat la toata gama noastra de servicii IT: Helpdesk, Mentenanta IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Gazduire si Promovare Site

poti alege dintre pachetele personalizate dupa nevoile afacerii tale

Avantajele serviciului nostru de externalizare IT!

intervenim oricand este necesar, prompt si responsabil

oferim consultanta si suport tehnic de specialitate GRATUIT

raspundem contractual pentru toate interventiile efectuate

oferim consultanta pentru achizitii IT si software