ITLogistic iti ofera servicii online complete, de la concept la implementare.
CREARE SITE - DEZVOLTARE SITE - GAZDUIRE WEB - INTRETINERE SITE

Creare si optimizare site-uri?
Construim si optimizam site-uri web pentru succesul afacerii tale!
Un site de calitate iti poate duce afacerea la un nivel pe care nici nu l-ai visat macar!
Pagina web te poate face cunoscut mai repede in orasul tau si mai usor decat orice alta metoda in toata lumea!

Cartea de vizita online a oricarei companii este reprezentanta de website-ul oficial. Fie ca este vorba de un website clasic, de prezentare a companiei, a echipei si a serviciilor, fie ca este vorba de o aplicatie creativa, website-ul reprezinta un fel de “sediu” online al oricarei companii, asa cum vorbim de sediul social si de punctul de lucru, expresii cu care suntem cu totii familiarizati.

Indiferent de modul in care visezi sa iti cresti afacerea, noi iti vom oferi cele mai bune solutii de e-commerce, aplicatii web sau mobile, content management si optimizare SEO & SEM, grafica si branding, toate la un pret pe care tu sa ti-l poti permite.

In ziua de astazi un site web este indispensabil oricarei afaceri. Prin intermediul site-ului clientii ajung sa te cunoasca, le poti prezenta catalogul de produse / servicii si pot accesa portofoliu tau, inainte de a-i intalni. Practic, o mare parte din viitorii tai clienti vor afla ca existi din pagina ta web. Acolo vor afla daca vinzi ce cauta ei si, cum te pot contacta. In concluzie prima impresie e facuta de site-ul tau.

Daca ai multe de spus si vrei ca mesajul tau sa ajunga intotdeauna la potentialii tai clienti, ai nevoie de un site de prezentare. Acesta trebuie sa reflecte profesionalism, incredere, calitate.

Cred ca stii deja cat de mult conteaza prima impresie in stabilirea unui contact de afaceri. Daca inainte de a intalni un nou client iti calci costumul, si lustruiesti pantofii, site-ul tau web l-ai pregatit de intalnirea cu clientii?